Onze aanpak

Voor elk evenement de gepaste oplossing!

U heeft een goed idee voor een evenement of u wil een feest organiseren maar heeft geen idee hoe u dit aanpakt?

Voor elke situatie hebben wij een aangepaste oplossing. door onze jarenlange ervaring richten wij ons perfect naar de doelgroep die u wilt bereiken. Onze creativiteit laat ons toe om voor elk budget een leuke en verrassende oplossing te bieden. Of het nu zeer spectaculair of net erg intiem moet zijn, wij realiseren uw feest in de gewenste sfeer op de passende locatie. Wij beschikken over een klein team waardoor wij met elk van u op een persoonlijke manier kunnen samenwerken.

Hoe gaan we te werk?

STAP 1: Intake gesprek: Een eerste kennismaking waarbij we via een brainstorm de eerste ideeën vorm geven. Vermoedelijk zal u ons contacteren via deze website of zal u via anderen gehoord hebben van ons bestaan. Mond aan mond reclame is voor ons de enige reclame waar wij investeren. Dag in dag uit. Telkens weer. Meestal contacteren wij u telefonisch om kort even te overleggen naar wat u op zoek bent en wat wij als Festevents hiervoor kunnen betekenen. Op vrij korte termijn zitten we dan een eerste maal vrijblijvend samen. Op dit gesprek lichten wij naast onze visie, referenties en manier van werken ook kort toe welke mogelijkheden we zien.

STAP 2: Concept en budgetvoorstel: Een correcte en gedetailleerde presentatie van hetgeen u mag verwachten. U zal aansluitend op het gesprek een offerte op maat ontvangen. Deze prijsberekening is niet alleen een hou vast, maar ook een garantie dat wij uw event kunnen begeleiden aan een duidelijk en vooraf bepaald tarief. Dit gebeurt steeds volgens het open boek principe. Geen verdoken kosten of verrassingen op het einde van de rit

STAP 3: Intentieverklaring: Na overleg komen we tot een akkoord over concept, budget en productie Wanneer blijkt dat hetgeen wij bieden aan uw verwachtingen voldoet gaan we over tot het sluiten van een overeenkomst.

STAP 4: De Voorbereidingen: Het uitklaren van de details, het opmaken van een draaiboek, de budgetcontrole en regelmatig overleg. Bij iedere tussentijdse wijziging aan de voorgestelde offerte zal dit steeds in overleg gebeuren en pas na goedkeuring worden uitgevoerd. Voorbereiding is alles voor ons. Wij zullen geregeld overleg plegen en dit volgens uw behoeften en het type event.

STAP 5: De productie: Op de dag van het evenement staan wij in voor de totaal coördinatie en dit vanaf de opbouw tot de afbouw. Na de voorbereiding komt D-day. Een dag waar we samen aan gewerkt zullen hebben en die gewoontegetrouw voor u vlekkeloos zal verlopen. Op de eerste plaats zorgen wij dat u zich kan concentreren op hetgeen wat u belangrijk vindt. Wij nemen alle praktische zaken voor u open en ook tijdens het event staan wij steeds paraat om reeds met eerste feedback verder aan de slag te gaan. Op het einde van de rit willen wij enkel en alleen maar een tevreden klant.

STAP 6: Debriefing: Evaluatie van het event Belangrijk voor ons is dat er na het event nog even kort tijd gemaakt wordt voor een debriefing. Meestal bestaat deze er uit te polsen naar uw tevredenheid en op een leuke manier afscheid te nemen van onze leuke samenwerking. Men zegge het voort!


Kiezen voor Festevents betekent dan ook:

- Betrouwbaarheid en flexibiliteit
- Inzet en stiptheid
- Creativiteit en originaliteit
- Persoonlijke begeleiding en advies
- Fantastische locaties
- Realiseren van al uw wensen


- Het Festevents team -

 

It slows the growth of the virus in the body. Certainly it isn't all. What is the most substantial information you have to ask you pharmacist about Viagra wiki? Many men know it as Sildenafil. Sexual disfunction can be a result of a physical condition. Even when it has a physical cause, psychological problems can make the disease worse. Because some of these conditions are medical emergencies, it’s great to know what to do if they happen. Various diseases can affect the nerves that will lead to erectile disfunction. Practically, a medical reviews found that up to half of folk on such treatment experience side effects.

Festevents
 
 
 

Jens 

Tel: 0032 (0) 477 965 033
Email: jens@festevents.be

 

Contacteer ons


Email: info@festevents.be

Stefaan 

Tel: 0032 (0) 473 919 811
Email: stefaan@festevents.be